Thursday, November 8, 2007

Nu får de snart ge sig...

Nu får de snart ge sig... andra ID-kontrollen på gästboendena under samma dag, undrar om de kommer ett par gånger till innan kl. 24:00. Antingen är de bara ihärdiga eller så har de ingen koll på vilka gästboenden kollegorna kollar.

... det blev två gånger till under samma dygn. Dessa gångerna var de lite ettrigare. Har de fått indikationer på att något snart kommer att hända i huvudstaden?

Det ska i alla fall regna kraftigt i fyra dagar till stod det i tidningarna. Regnet ska börja klockan 14:00 på eftermiddagarna (punktlighet må jag säga!). Tidningarna varnar befolkningen för rasrisker och regnfloder i samband med de kraftiga regnfallen. I särskilt utsatta områden uppmanas befolkningen att förbereda sig på evakuering.

1 comment:

Anonymous said...

Ha ha ha!!!

Har du inte kommit fram till att de behöver kolla upp dej mer än en gång då det beror på brist på sysselsättning än att de vill trakassera dej. Eller både och! Du vet i Indien när man handlar på större affärer brukar en "livvakt" följa efter en... Vid betalning av en vara brukar som sagt vara omständligt med många personer involverade innan man kan gå ut från affären.

Tänk på att hushålla med uttagen och ekonomin. Vi "råkade" ta ut för mycket på ett kort och fick vänta en vecka tills nya uttag kunde göras på Visakortet.

Vi saknar inte monsunregnet!
Ha det bra Sonnemanne

Mvh Dan